Om os

Vores kompetencer

NS Media er et mediehus, der arbejder med loyalitet, content marketing og event management med afsæt i underholdningens verden – især indenfor film og musik. Vi har solid erfaring i at opbygge partnerskaber i krydsfeltet mellem de nyeste kommunikationsplatforme og oplevelsesøkonomien.

Vi er specialister i at skabe produkter og koncepter af høj oplevelsesværdi, der tiltrækker og engagerer på tværs af målgrupper, og derigennem sikrer vores kunder og samarbejdspartnere rentable relationer til deres kunder, medlemmer og/eller medarbejdere.

Vi leverer primært produkter og løsninger til virksomheder og foreninger med forskellige former for fordelsprogrammer og pointsystemer overfor kunder, medlemmer eller medarbejdere. Derudover faciliterer vi eksklusive kunde- og medarbejderevents i unikke rammer.

Vi ejer vores egen biograf- og filmplatform, der giver os fleksibiliteten til at levere innovative løsninger og skræddersyet produkter til kunder og partnere.

Vi har udviklet systemer, der kan håndtere forskellige former for dataopsamling til brug til f.eks. brugeradfærds-undersøgelser, permission opsamling og lead genererende aktiviteter.

Vores historie

NS Media blev stiftet i 1989 og ejes af Jens Eriksen. Virksomheden har udviklet sig til, at vi i dag håndterer alle elementer, både de tekniske og de kreative, i udviklings- og implementeringsprocessen.
Virksomheden består i dag af et stærkt hold af medarbejdere, der til sammen udgør et kreativt, teknisk og kompetent team, som sikrer vores kunder produkter, koncepter og løsninger af høj kvalitet.

Vores kultur

Vi er et hold af ildsjæle, der alle holder af film, musik, teater, mad og rejser. Vi er yderst dedikeret til vores arbejde og professionelle i vores tilgang. Samtidig sætter vi pris på et uformelt og kreativt arbejdsmiljø. Vi vægter den personlige relation med kunder og partnere. Hos os er der altid tid til en hurtig kop kaffe – også hvis man blot er i nabolaget og nysgerrig efter at høre mere om os og vores produkter. Så kig forbi!

NS Media

Høje Taastrup Boulevard 53
2630 Taastrup
[email protected]
CVR.: 27 73 49 60