Services

Unikke løsninger tilpasset den enkelte kundes eller partners behov

NS Media leverer en biografplatform, der med sin fleksibilitet åbner op for en lang række biografprodukter og løsninger, der kan skræddersyes efter den enkelte kundes behov –  og i et lukket forum og flow med virksomhedens egen branding, tekster og logo.

– Forpremiereprogram
– Digitale Biobilletter
– Medlemkoncepter, medarbejderfordele og kundeprogrammer
– Biografarrangementer og film events.

Biografplatform
Vi har udviklet og driver selv vores eget biobookingsystem med filmkalender, pladsreservation, betalingssystem og kundeservice. Læs mere på Biokupon.dk.
Det unikke ved platformen er, at det er en plug n’ play løsning, der på nem og hurtig vis kan sættes op og tilpasses den enkelte kunde eller partner i et lukket forum og flow med virksomhedens egen branding og tekster. Se eksempler på dette under Cases.

Biografstandere
Vi står selv for udviklingen af systemet i vores standere, som vi har stående i 30 biografer landet over, hvor vores biografgæster kan afhente deres biokuponer og diverse værdikuponer. Standerne gør os i stand til at håndtere mange forskellige aktiviteter i forbindelse vores kunder kampagner og dataindsamling – på tværs af kanaler, samt åbner op for nye idéer til add-ons til biobilletten. Her finder du en liste over de biografer, som vi samarbejder med Biografliste.

Styr på data
Vi hoster selv og har fuld kontrol over vores data – fra web til bio, hvilket giver mulighed for tracking og afrapportering alt efter den enkelte kundes behov.

Stærke bånd til filmbranchen
Vi har gennem årene opbygget et solidt samarbejde med film- og produktionsselskaber, samt biografer. Vi kan derfor faciltiere og afvikle egen filmkalender med tilhørende biografsale, samt events.

Se eksempler på vores løsninger, og hvordan vi arbejder, under Cases

NS Media

Høje Taastrup Boulevard 53
2630 Taastrup
[email protected]
CVR.: 27 73 49 60