Club Matas Film

FORORD
Club Matas er med sine ca. 1,4 millioner medlemmer Danmarks ultimativt største loyalitetsklub. Som medlem af Club Matas optjener man point hver gang man handler i Matas eller hos Club Matas partnere, som er eksterne forretninger og virksomheder som bruger Club Matas som markedsførings- og salgskanal.

UDFORDRING
Club Matas havde et ønske om at fastholde samt øge loyaliteten og engagementet blandt deres medlemmer ved at tilbyde mere attraktive produkter og fordele end de hidtil har kunne tilbyde.

LØSNING
NS Media udviklede i sommeren 2015 konceptet “Club Matas Film” som i dag dækker som paraply over forskellige filmkoncepter, eksklusivt tilbudt til Club Matas medlemmer. Til dette blev websitet clubmatasfilm.dk bygget.

PERSPEKTIV
Ved at udbyde et udvalg af underholdningstilbud i form af eksklusive arrangementer eller filmprodukter med en særligt attraktiv pris, har man skabt en øget værdi af Club Matas-medlemskabet samt skabt et øget incitament for engagement da medlemmerne hver måned skal holde sig opdateret om nye tilbud og events.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *